DRY SEAL™ MP opgenomen in lijst toegestane afdichtingsmiddelen SKH

Waalwijk, 24 juni DRY SEAL™ MP, de multi purpose kit van Repair Care, heeft voortaan een extra toepassing. Vanaf nu kan het product ook gebruikt worden als kopse kanten afdichter. DRY SEAL™ MP is namelijk uitvoerig getest door het SKH én opgenomen in de lijst met toegestane afdichtingsmiddelen voor de timmerindustrie.

Bij de introductie van DRY SEAL™ MP was al duidelijk dat het een bijzonder product betrof. Het is namelijk niet alleen te gebruiken als stopverfvervanger, maar kan tevens toegepast worden als beglazingskit én voor het vullen van naden, scheuren, spijker- en schroefgaten. De afgelopen periode is het product uitvoerig getest door het SKH als kopse kanten afdichter. En met succes, want DRY SEAL™ MP is officieel opgenomen in de SKH publicatie 07-01 (Overzicht van toegelaten afdichtingsmiddelen voor de timmerindustrie).

De sterke punten van DRY SEAL™ zijn onder andere dat het een 1-component product betreft, welke snel en makkelijk is aan te brengen met een modelleermes, zonder het arbeidsproces te verstoren. Het aanbrengen van een enkele laag is voldoende en na 2 uur is het product al overschilderbaar.

DRY SEAL™ MP is terug te vinden op de schappen bij alle 250 verkooppunten van Repair Care.