Maak kans op een Mercedes-Benz Citan bij aankoop van een actiekoker DRY FLEX SF!

Op 18 april start de nieuwe voorjaarsactie van Repair Care. Hierbij staat onze superplamuur DRY FLEX® SF centraal. Iedereen die tijdens de actieperiode een koker DRY FLEX® SF voorzien van het speciale actielabel koopt, maakt namelijk kans op een Mercedes-Benz Citan!

Win een Mercedes-Benz Citan bij aankoop van DRY FLEX SFDRY FLEX® SF is dé duurzame reparatieplamuur van Repair Care. Het combineert het beste van plamuur en epoxy in één product en heeft een zeer snelle uitharding. Ook bij lagere temperaturen. 

De handige 2-in-1 koker is momenteel voorzien van een speciaal actielabel. Bedrijven die tijdens de actieperiode zo’n koker met actielabel kopen, maken – door middel van een unieke wincode aan de binnenzijde van het label – kans op een Mercedes-Benz Citan. Naast deze bedrijfsauto worden er ook nog 6 bouwradio’s verloot.

Wat moet je doen?
• Ga naar één van onze verkooppunten en koop een actieverpakking DRY FLEX® SF.
• Knip aan de achterzijde het bovenste deel van het label los. Op de binnenzijde is de unieke wincode te vinden.
• Ga naar www.repair-care.nl/wineencitan. Vul hier de unieke wincode en contactgegevens in.
• Bewaar de wincode vervolgens goed; tot na alle prijsuitreikingen.

De actie loopt van 18 april t/m 3 juni. In die periode wordt aan het einde van iedere week uit alle tot dan toe ingevulde wincodes een winnaar getrokken voor de bouwradio. Aan het einde van de periode wordt uit alle ingevulde wincodes het bedrijf getrokken dat er met een Mercedes-Benz Citan vandoor gaat. De actiekokers DRY FLEX® SF zijn terug te vinden bij alle verkooppunten van Repair Care – dus zowel in het Schilder Assortiment als in het Bouw Assortiment 

Win een Mercedes-Benz Citan bij aankoop van DRY FLEX SF