Repair Care zet winnaars Klanttevredenheid Award 2013 in het zonnetje

Op donderdag 14 maart werd de uitslag van de Klanttevredenheid Award van de Betere Schilder bekend. Hierbij werden de 25 prijswinnaars door Repair Care verrast.

Al sinds 2005 werken de erkend Betere Schilders met klanttevredenheidsonderzoeken. Op basis van de ingevulde enquêtes wordt gekeken naar onder meer de professionaliteit, klantvriendelijkheid en de kwaliteit en vakkundigheid. Jaarlijks wordt hierbij de winnaar van de Klanttevredenheid Award bekend gemaakt.

Met een gemiddelde klanttevredenheid van 9,6 is dit jaar Boumans Schilderspecialist uit Haelen de winnaar. De tweede prijs werd uitgereikt aan Schildersbedrijf Onstenk uit Zwolle; de derde prijs ging naar Marco Vulders Schilderwerken uit Schijndel.

Ron Bouwmans van Boumans Schilderspecialist (op de foto de 3e van links) ontving uit handen van Commercieel Directeur Robert-Jan Corporaal (rechts) een waardecheque voor het volgen van alle drie de Repair Care opleidingen. Ook de overige top 25 winnaars konden rekenen op mooie prijzen.

Repair Care feliciteert alle winnaars van harte met het behaalde resultaat!