R&D video – onze voorsprong zit ‘m in onze kennis

R&D video
donderdag
17
oktober

Met trots presenteren wij u onze research & development video. Het geeft u een kijkje achter de schermen bij de ontwikkeling van onze producten.

Vanuit de markt kregen wij vaak vragen over de ontwikkeling van onze houtreparatieproducten. Daarom is er een video ontwikkeld om hierin meer inzicht te geven.

Repair Care investeert al jaren in innovatie en de continue focus voor onderzoek & ontwikkeling ligt op duurzaamheid én kwaliteit. Het is een bewuste keuze om het gehele ontwikkel- en productieproces in ons eigen beheer te hebben. Hierdoor kunnen we niet alleen wereldwijd op zoek gaan naar de beste grondstoffen voor onze producten, maar hebben wij bovendien volledige grip op alle kwaliteitsaspecten.

Naast het vinden van de beste grondstoffen is testen een belangrijke onderdeel. Niet alleen in ons eigen ontwikkelings- en testlaboratorium, maar ook vanuit de praktijk. Feedback vanuit de markt is van cruciaal belang voor ons!

Deze inspanningen zijn niet voor niets. Al jaren zijn wij marktleider in Nederland, Engeland en Duitsland door het leveren van kwaliteit, waarbij gebruiksgemak, snelheid, veiligheid en duurzaamheid centraal staan.

Wilt u meer weten over onze productontwikkeling? Bekijk de pagina: Over productontwikkeling.

Neem contact op

Repair Care staat op S.G.A. Vakdagen Gorinchem 2019Medewerker aan het woord - Wouter van der Pluym