Repair Care doet een gooi naar slimste renovatieproduct van 2013

Repair Care doet, via het samenwerkingsverband van 13 bedrijven en de Nederlandse Bond voor Timmerfabrikanten, met het product ‘Comfortgevel’ een gooi naar het Slimste Renovatieproduct 2013. Stem nu op uw favoriete oplossing!

Het Slimste Renovatieproduct 2013 is een initiatief van Houtwereld. In totaal zijn 21 oplossingen voorgedragen die allen kans maken de prijs te winnen. Eén van die oplossingen is de Comfortgevel, waaraan Repair Care heeft bijgedragen.

De Comfortgevel is een energiebesparend en onderhoudsarm gevelsysteeem voor renovatie en nieuwbouw. Het is ontwikkeld door een samenwerkingsverband van 13 bedrijven en met steun vanuit de Nederlandse Bond voor Timmerfabrikanten. Het systeem garandeert veel comfort voor de bewoners en lage kosten voor de eigenaar/opdrachtgever. Kenmerken van het systeem zijn: A+/A++ label tegen weinig kosten, een lekvrije en tochtdichte deur-kozijnconstructie en grotere onderhoudsintervallen waardoor kostenreductie mogelijk is. De Comfortgevel wordt binnenkort officieel geïntroduceerd.

Om in aanmerking te komen voor het Slimste Renovatieproduct 2013 heeft Repair Care u stem nodig! De 10 producten waarop het meest gestemd wordt, dingen op 1 november tijdens de Houtwereld Praktijkdag mee naar de titel. Stem ook! Stemmen kan tot en met 10 oktober a.s.