Repair Care reikt D.O.E.-certificaat uit aan Cas Pronk Schilderwerken

In september heeft Cas Pronk Schilderwerken en Totaalonderhoud bv uit Heemskerk de zogenaamde D.O.E.-audit van Repair Care succesvol doorlopen. Sindsdien mag ze zichzelf Duurzaam Onderhoud Expert noemen.

Cas Pronk, eigenaar van het bedrijf, ontving het D.O.E.-certificaat uit handen van Robert-Jan Corporaal, Commercieel Directeur van Repair Care. De ontvangst van het certificaat betektent dat er binnen het bedrijf voldoende mensen zijn opgeleid door Repair Care op Niveau 2 en 3. Ook is in de praktijk aangetoond dat er op een hoog kwalitatief niveau gewerkt wordt. Zowel met betrekking tot de reparaties als ook de werkvoorbereiding, veiligheid en milieu. Het certificaat is dan ook het bewijs dat er binnen het bedrijf voldoende kennis en (praktijk)ervaring aanwezig is. Bovendien kan Cas Pronk Schilderwerken door haar certificering haar opdrachtgevers de 10-jarige systeemgarantie van Repair Care aanbieden.

Alle aanwezige kennis en ervaring binnen het bedrijf kan meteen al toegepast worden bij het project ‘De Nozem en de Non’ waarvoor Cas Pronk Schilderwerken door de Gemeente Heemskerk als hoofdaannemer is gekozen. In het project worden onder andere 150 pastareparaties uitgevoerd met de producten van Repair Care. Ook worden de draairamen vernieuwd en worden er deelvervangingen uitgevoerd.


                                  Cas Pronk (r) ontvangt het D.O.E.-certificaat uit handen van Robert-Jan Corporaat.