Repair Care introduceert snelste houtreparatiepasta voor temperaturen onder 15ºC

Waalwijk, oktober 2016 Vanaf 31 oktober is er een nieuw product terug te vinden in het Schilderassortiment van Repair Care. Met DRY FLEX® COOL introduceert Repair Care de beste en snelst uithardende houtreparatiepasta bij temperaturen onder de 15ºC. Tot en met 23 december is het product tegen een kennismakingstarief verkrijgbaar.

DRY FLEX® COOL is ontwikkeld om ook bij koudere temperaturen (0 – 15ºC) een snel uithardende reparatiepasta te hebben. Zo is het product bij 10ºC al binnen 15 uur uitgehard. Tot dusver was er op de markt nog geen zuivere epoxy reparatiepasta beschikbaar die zo snel uithardt. Door het gebruik van biobased grondstoffen is het product ook duurzamer en beter voor het milieu. Net als alle andere DRY FLEX® soorten is ook DRY FLEX® COOL zeer goed te doseren, mengen en modelleren. Het kan gebruikt worden voor alle type reparaties met een laagdikte van 5 – 40mm. Voor een optimale hechting tussen de ondergrond en de DRY FLEX® COOL moet DRY FIX® UNI als voorstrijk gebruikt worden.

DRY FLEX® COOL heeft een verkoopadviesprijs van € 44,67 (excl. BTW) per set van 300 ml. Tijdens de introductieperiode (t/m 23 december 2016) is er een speciaal kennismakingstarief: gedurende die periode kunnen klanten 4 sets DRY FLEX® COOL halen en hoeven ze er slechts 3 te betalen.

De snelste houtreparatiepasta onder 15ºC

Vacature mechandiser