Repair Care verrast winnaars De Betere Schilder

In maart werd de uitslag van de verkiezing van De Betere Schilder van het Jaar bekend. Repair Care verrast de prijswinnaars door hun de Repair Care-opleiding aan te bieden.

Jaarlijks houdt kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder een klanttevredenheidswedstrijd. Alle BS-erkende schildersbedrijven met minimaal tien ingevulde enquêtes dongen mee naar de eerste prijs. Op basis van de ingevulde enquêtes wordt gekeken naar onder meer de professionaliteit, klantvriendelijkheid en de kwaliteit en vakkundigheid.

Met een gemiddelde klanttevredenheid van 9,6 is dit jaar Eric Vollenbroek uit Maarssen de winnaar. De tweede prijs werd uitgereikt aan Wobben Schilders uit Staphorst; de derde prijs ging naar de winnaar van vorig jaar: Van Beek & van Dolder uit Zeist.

Repair Care feliciteert Eric Vollenbroek, Wobben en Van Beek & Van Dolder van harte met het behaalde resultaat en biedt alle drie de winnaars een gratis Repair Care-opleiding Niveau 1, Niveau 1 en 2 en Niveau 1, 2 en 3 aan (afhankelijk van de eindpositie in de verkiezing).