Repair Care neemt deel aan BouwBeurs 2019!

Stand BouwBeurs 2019
woensdag
23
januari

Nog even en dan is het zover: Bouwbeurs 2019 gaat van start! Repair Care is hier weer van de partij met haar eigen stand. Hierbij willen wij u van harte uitnodigen om ons hier te bezoeken.

De Bouwbeurs vindt plaats van maandag 4 februari t/m vrijdag 8 februari in de Jaarbeurs te Utrecht. Centraal thema is ‘Tijd om de krachten te bundelen’. Naast exposanten kunt u ook seminars bezoeken met als onderwerpen Renovatie & transformatie, energietransitie en gezonde gebouwen.

Wat kunt u onder andere ervaren op onze stand?

  • Gedurende de beurs verzorgd Repair Care doorlopend productpresentaties. U kunt dan met eigen ogen de mogelijkheden en eigenschappen van onze producten beleven.
  • Introductie BIO FLEX ALLROUND: de enige gecertificeerde houtreparatiepasta met meer dan 40% biobased grondstoffen.
  • Informatie over 100% inventarisaties. Een 100% inventarisatie bespaart u tijd en kosten in de uitvoering. Inschattingsfouten en prijsoverschrijdingen behoren hiermee tot het verleden en voor bewoners betekent het efficiënter werken minder overlast.

We zien u graag op onze stand 10.E046. Vraag hier uw gratis toegangsbewijs aan. Dan hoeft u niet in de rij te staan bij de entree van de Bouwbeurs.

Neem contact op

DRY FIX UNI KleinBIO FLEX ALLROUND