Voorjaarsactie verlengd! 25% korting op ons nieuwe Speciaalgereedschap!

Vanaf 10 maart is het EASY•Q™-assortiment van Repair Care uitgebreid met het zogenaamde Speciaalgereedschap. Hieronder vallen het EASY•Q™ Aanbrandmes en het Kitmes. Beide nieuwe artikelen zijn tijdens de introductieperiode verkrijgbaar met een fikse korting van 25%.

EASY•Q™ quality equipment is de naam van de productlijn van Repair Care voor gereedschappen en benodigdheden. Alle producten uit de lijn staan voor kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en veiliger en schoner werken. Nu is de lijn uitgebreid met twee stuks speciaalgereedschap.

Het EASY•Q™ Aanbrandmes is speciaal ontwikkeld voor het aanbrengen van de reparatiepasta op moeilijk bereikbare plaatsen, zoals bij naden en verbindingen tussen de dorpel en de stijl en uitfrezingen tegen de glaslijn.
Het EASY•Q™ Kitmes is ontworpen voor het afmessen van (beglazings)kitten. Het is hét duurzame alternatief voor het bekende PVC-pijpje.
Beide messen zijn gemaakt uit RVS, waardoor ze zeer eenvoudig te reinigen zijn. Ook zijn ze voorzien van een lang, ergonomisch handvat voor een goede grip.

Het Speciaalgereedschap is vanaf 10 maart verkrijgbaar bij de bekende verfgroothandels. De verkoopadviesprijzen van het Aanbrandmes en het Kitmes bedragen respectievelijk € 12,85 en € 14,65 (excl. BTW). De beiden messen waren oorspronkelijk 25 werkdagen verkrijgbaar met 25% korting (van 10 maart tot en met 11 april). Vanwege het enorme succes is de actieperiode echter verlengd tot en met vrijdag 9 mei! In die periode bedragen de verkoopadviesprijzen € 9,64 danwel € 10,99.
Aanbrandmes en Kitmes