Maak kennis met
Repair Care

Deze interactieve, eendaagse opleiding is bedoeld als eerste kennismaking met duurzaam onderhoud en de producten van Repair Care. Centraal staan de 7 stappen naar duurzaam gevelonderhoud. Het programma omvat een goede mix van theorie en praktijkoefeningen. Zo gaat u zelf aan de slag met de meest voorkomende reparaties.

€240,-

PER CURSIST

€1.200,-

PER BEDRIJF

Maximaal 8 personen in één opleiding. Klik hier om te zien of u in aanmerking komt voor Combi- of Dealerkorting! Alle getoonde prijzen zijn exclusief BTW.

Vooral het praktijkgedeelte is erg leerzaam. Juist in deze tijd is het goed als je vanuit je expertise kunt aantonen dat reparatie van een kozijn duurzamer en goedkoper is dan vervanging. Dankzij de opleiding kan ik die adviesfunctie nu nog beter vervullen. Ik wil hier graag in doorgroeien, dus ik heb me meteen aangemeld voor Niveau 2!

 

– Romeo Hendriks

Eigenaar schildersbedrijf Romeo Hendriks

Dagprogramma

Inleiding duurzaam onderhoud

Materiekennis van geveltimmerwerk

Praktische uitleg over de kern van duurzaam houtherstel (de juiste frees- en afmestechniek, producteigenschappen van de reparatiepasta’s)

Arbo- en milieuaspecten

Praktijkoefening: frezen

Praktijkoefening: opzetten en afmessen van een reparatie

Praktijkoefening: plamuren

Praktijkoefening: schuren

Erkenning

Als u de opleiding succesvol hebt doorlopen, ontvangt u een persoonsgebonden Repair Care-pas, behorende bij dit niveau.

Geldigheid

Deze erkenning is vier jaar geldig; daarna moet een opfriscursus gevolgd worden. Doorstromen naar het volgende niveau is mogelijk door binnen één jaar na certificering de vervolgopleiding met succes af te ronden.

Data

Combikorting

Bij gelijktijdige afname van Niveau 1 t/m 3 hanteren wij een combikorting. U krijgt dan €150,- korting per cursist of €200,- korting op het opleiden van uw bedrijf (max. 8 personen).

€647,-

PER CURSIST

€3.997,-

PER BEDRIJF

Dealerkorting

Bij het volgen van de niveau 1 opleiding op locatie bij één van onze verkoop­punten geldt een gereduceerd tarief van €199,- (i.p.v. €249,-). Voor niveau 2 geldt een gereduceerd tarief van €239,- (i.p.v. €289,-). Voor niveau 3 geldt een gereduceerd tarief van €209,- (i.p.v. €259,-).

Inschrijven

U staat op het punt een aanvraag te doen voor deelname aan de 1-daagse cursus Kennismaking met duurzaam onderhoud. Daarvoor hebben we enkele gegevens van u nodig.