Maak kennis met
Repair Care

Deze interactieve, eendaagse opleiding is bedoeld als eerste kennismaking met duurzaam onderhoud en de producten van Repair Care. Centraal staan de 7 stappen naar duurzaam gevelonderhoud. Het programma omvat een goede mix van theorie en praktijkoefeningen. Zo gaat u zelf aan de slag met de meest voorkomende reparaties.

Schrijf u nu via deze link in voor de opleiding en ontvang in samenwerking met De Betere Schilder 20% korting*. De korting wordt pas op het uiteindelijke factuur verrekend.

*Inschrijven is mogelijk t/m uiterlijk 30 juni.

€240,-

PER CURSIST

€1.200,-

PER BEDRIJF

Maximaal 8 personen in één opleiding.

Vooral het praktijkgedeelte is erg leerzaam. Juist in deze tijd is het goed als je vanuit je expertise kunt aantonen dat reparatie van een kozijn duurzamer en goedkoper is dan vervanging. Dankzij de opleiding kan ik die adviesfunctie nu nog beter vervullen. Ik wil hier graag in doorgroeien, dus ik heb me meteen aangemeld voor Niveau 2!

 

– Romeo Hendriks

Eigenaar schildersbedrijf Romeo Hendriks

Dagprogramma

Inleiding duurzaam onderhoud

Materiekennis van geveltimmerwerk

Praktische uitleg over de kern van duurzaam houtherstel (de juiste frees- en afmestechniek, producteigenschappen van de reparatiepasta’s)

Arbo- en milieuaspecten

Praktijkoefening: frezen

Praktijkoefening: opzetten en afmessen van een reparatie

Praktijkoefening: plamuren

Praktijkoefening: schuren

Erkenning

Als u de opleiding succesvol hebt doorlopen, ontvangt u een persoonsgebonden Repair Care-pas, behorende bij dit niveau.

Geldigheid

Deze erkenning is vier jaar geldig; daarna moet een opfriscursus gevolgd worden. Doorstromen naar het volgende niveau is mogelijk door binnen één jaar na certificering de vervolgopleiding met succes af te ronden.

Data

Aanvragen

U staat op het punt een aanvraag te doen voor deelname aan de 1-daagse cursus Kennismaking met duurzaam onderhoud. Daarvoor hebben we enkele gegevens van u nodig.