Nieuw in het Repair Care assortiment: DRY FLEX® 3!

Waalwijk, oktober 2015 – Repair Care heeft een nieuw product aan haar Schilderassortiment toegevoegd: de DRY FLEX® 3. Hiermee introduceert Repair Care de snelst uithardende zuivere epoxy reparatiepasta bij temperaturen onder de 15ºC. Het nieuwe product is tijdelijk verkrijgbaar met een aantrekkelijke introductiekorting.

DRY FLEX® 3 is ontwikkeld om met name ook bij koudere temperaturen een snel uithardende reparatiepasta te hebben. Zo is het product bij 15ºC binnen 10 uur uitgehard en bij 5ºC binnen 20 uur. Tot dusver was er nog geen zuivere epoxy reparatiepasta beschikbaar met zulke uithardingstijden!

Maar er is nog iets wat de DRY FLEX® 3 bijzonder maakt: het is het eerste product in het assortiment van Repair Care dat biobased grondstoffen bevat. Biobased grondstoffen zijn grondstoffen die direct of indirect van natuurlijk oorsprong zijn. Hierdoor zijn ze duurzamer en beter voor het milieu. Met de introductie van DRY FLEX® 3 zet Repair Care de eerste stap naar een biobased epoxy!.

De overige producteigenschappen van DRY FLEX® 3:
• Geschikt voor verschillende reparatiesdiktes bij temperaturen tussen 0 – 25ºC:
     • Bij 0 – 10ºC: 5 – 40mm laagdikte
     • Bij 10 – 15ºC: 5 – 25mm laagdikte
     • Bij 15 – 25ºC: 5 – 20mm laagsdikte
• Verwerkingstijd:  25 minuten
• Zeer goed mengcontrolesysteem: van blauw naar mosgroen
• Te gebruiken met voorstrijk DRY FIX® UNI

Kennismakingsaanbieding
DRY FLEX® 3 heeft een verkoopadviesprijs van € 43,80 (excl. BTW) per set van 400 ml. Tijdens de introductieperiode (van 12 oktober tot en met 27 november 2015) is er echter een kennismakingsaanbieding. U betaalt dan slechts € 38,95 (excl. BTW).
De te gebruiken voorstrijk, DRY FIX® UNI, is in die periode overigens ook nog aan te schaffen tegen een introductieprijs. Deze kost tijdelijk € 45,95 (excl. BTW – normaal € 51,95).

 DRY FLEX 3