Stronger together – de nieuwe slogan van Repair Care

repair-care-stronger-together
vrijdag
8
december

Stronger together: het zijn woorden die al heel lang passen bij de producten van Repair Care én onze werkwijze. En die je vanaf nu ook als officiële slogan tegenkomt in onze communicatie. Niet alleen omdat hout en onze herstelproducten een ijzersterke combinatie vormen. Vooral ook omdat we in de samenwerking met jullie als professionals steeds weer bevestigd zien: samen zijn we sterker!

Stronger
Over de duurzaamheid van houtreparaties met de reparatiepasta’s van Repair Care hoeven we je niets meer te vertellen. Het is algemeen bekend dat onze producten staan voor een kwalitatief herstel waardoor hout langer meegaat. Waarmee we besparingen realiseren op houtgebruik, CO2-uitstoot en kostbare reparatietijd. Sterk reparatiewerk met oog voor de mens en de planeet dus.

Together
Het woord together past bij de – letterlijk – naadloze samenwerking van onze producten met het hout. En herkennen we vooral ook in de samenwerking met al onze partners en afnemers. Met jullie delen we kennis, vinden we oplossingen voor de uitdagendste vraagstukken en werken we op basis van vertrouwen samen aan continue verbetering. Dat blijven we graag nog lange tijd doen.

Meer weten?
De komende periode ga je de slogan stronger together op steeds meer plaatsen terugzien. Heb je vragen over de wijzigingen in onze communicatie? Of wil je meer weten over wat we allemaal voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op Kelly Wouters via [email protected]. De komende periode nemen we de tijd om alle uitingen te updaten waar de oude slogan zichtbaar is, inclusief het aanwezige materiaal bij de Repair Care dealers.

Neem contact op