DRY FLEX® SF in twee kokers

EASY•Q™ high performance doseerpistool
donderdag
10
maart

Gewend om met de DRY FLEX® SF 2-IN-1 te werken? Voorlopig is deze reparatieplamuur alleen verkrijgbaar in twee losse kokers. De werkwijze blijft hetzelfde en het doseerpistool schaft u nu zelfs met 50% korting aan. Hieronder leest u wat de voordelen zijn van het dubbele-kokersysteem.

A- en B-component in aparte koker

De 2-in-1-koker van de DRY FLEX® SF is vanwege leveringsuitdagingen momenteel niet beschikbaar. Gelukkig hebben wij een uitstekend alternatief: het systeem met de dubbele kokers, dat ook bij veel andere producten van het merk de standaard is. Hierbij zitten de A- en B-component in een aparte koker. 

Voordelen twee kokers

Qua werkwijze verandert er niets, de verwerking verloopt exact hetzelfde. U werkt alleen met een ander doseerpistool. Verder biedt het dubbele-kokersysteem een aantal interessante voordelen:

  • Lagere kosten. Met twee kokers bent u goedkoper uit: uw besparing is zo’n 10%.
  • Meer product en dus meer gemak. In plaats van één koker van 180 ml, gebruikt u nu 100 + 200 ml. Oftewel: minder wisselen in het doseerpistool en minder snel misgrijpen.
  • Makkelijk in gebruik dankzij het EASY•Q™ high performance doseerpistool.

Duo-doseerpistool nu met 50% korting!

Het EASY•Q™ high performance doseerpistool is het meest robuuste en gebruiksvriendelijke duo-doseerpistool op de markt. Het leent zich voor de DRY FLEX® SF maar ook voor veel van onze andere producten. Bij aankoop profiteert u nu van een zeer aantrekkelijke korting van maar liefst 50% op de normale prijs. De actie is verkrijgbaar bij al onze verkooppunten en loopt tot de DRY FLEX® SF 2-IN-1 weer leverbaar is.

Neem contact op