Renospecialist in Etten-Leur ziet toekomst positief in

renospecialist-en-repair-care
donderdag
21
januari

“Onze inzet op kwaliteit wordt steeds meer gewaardeerd”

Het repareren en vervangen van geveltimmerwerk. De vakmensen van Renospecialist in Etten-Leur doen haast niet anders. Oprichter en mede-eigenaar Ger Lambregts begon zelf ooit op de steiger. 33 jaar geleden werkte hij al met Repair Care, destijds nog Window Care geheten. Nog altijd is hij het merk trouw. “Wij staan voor kwaliteit. Dan is Repair Care gewoon de beste keuze.”

Ger Lambregts leidt Renospecialist samen met zijn compagnon Cor Kriesels. Het bedrijf werkt voornamelijk als onderaannemer in opdracht van schildersbedrijven, maar heeft ook klanten als woningcorporaties. “Ons werk bestaat voor tachtig procent uit het repareren en vervangen van geveltimmerwerk”, vertelt Ger. “Veelal van woningen, maar ook van kerken, monumentale panden en bijvoorbeeld zwembaden.”

Duurzame reparaties
Er werken gemiddeld zo’n tien mensen voor Renospecialist. Allemaal hebben ze de opleiding van Repair Care gevolgd. “Daarnaast zijn we als bedrijf D.O.E.-gecertificeerd”, vertelt Ger. “De producten van Repair Care zijn flexibel en hebben een goed standvermogen. Als echte vakman vind ik dat belangrijk. De kwaliteit zie je ook terug in het resultaat: reparaties vertonen nauwelijks scheuren. Garanties geven we met een gerust hart af.”

Duidelijkheid door inventarisatie
Ger en zijn team maken ook gebruik van de projectbegeleiding van Repair Care. Daarnaast kiezen ze regelmatig voor een 100% inventarisatie*. “In de calculatie geeft dat veel voordelen. In de eerste plaats voor onze klanten; zij weten waar ze aan toe zijn. Maar ook voor ons, want we kunnen ons werk veel beter plannen. En we weten vooraf precies wat we aan materiaal nodig hebben.”

Positieve vooruitzichten
Renospecialist heeft de planning voor de komende maanden goed vol zitten. Ger ziet de toekomst dan ook zonnig in. “Vanuit de crisistijd is er nog een heleboel achterstallig onderhoud aan vastgoed”, vertelt hij. “Er is dus werk genoeg. Bovendien onderscheiden wij ons van veel andere houtrotsaneerders. Dat begint al bij het gereedschap. Al ons gereedschap werkt op een accu, tot aan de zaagtafel toe. Daardoor hoeven we bewoners niet lastig te vallen voor stroom. We gaan netjes gekleed, nemen de veiligheidsmaatregelen in acht en leveren ook nog eens uitstekend werk. Ik ben er trots op dat steeds meer klanten dit zien én waarderen.”

*100% inventarisatie
Bij 100% inventarisatie worden alle gebreken vastgelegd in een helder advies. Hiermee zorg je ervoor dat duurzaam vastgoedonderhoud altijd past binnen budget en planning. Wil je meer weten, neem dan gerust contact op met Repair Care via [email protected] of (+31) 0416 65 00 95.

Neem contact op

Jessica den Boer gaat bij Repair Care werken