Even voorstellen… onze nieuwe collega

Jessica den Boer gaat bij Repair Care werken
donderdag
21
januari

Onlangs hebben we een nieuwe collega in ons team mogen verwelkomen die we graag aan je voorstellen. Vanaf 1 januari is Jessica den Boer bij Repair Care aan de slag gegaan als Sales Support Medewerker en is vooral te vinden bij de bouwmaterialen- en verfgroothandels in Zuid-Nederland.

Jessica (35) is niet onbekend met Repair Care; ze komt uit het schildersvak, maar na 18 jaar vond ze het tijd voor een nieuwe uitdaging. Deze heeft ze bij Repair Care gevonden. ‘Vanaf dag 1 voelt het hier als thuiskomen, Repair care is mijn favoriet op het gebied van houtrotreparatie en ik breng dit graag over naar de klant.’ Jessica zal haar enthousiasme voor Repair Care ook inzetten bij het geven van workshops en demo’s.

Jessica woont in het Brabantse Tilburg en in haar vrije tijd is ze graag onder de mensen. Zo gaat Jessica doorgaans graag uit eten met haar vrienden of voor lekker borrelen met z’n allen kan je haar s ’nachts ook wakker maken. Verder bezoekt ze graag een festival. Maar echt tot rust komt ze tijdens een heerlijke wandeling in de bergen of tijdens het snowboarden. “Zwitserland en IJsland zijn op dit moment mijn favoriet, wat een machtig mooie landen!”

Neem contact op