Repair Care in het nieuw gestoken

rob2526-web
maandag
6
december

Nieuwe bedrijfskleding: comfortabel, professioneel en duurzaam.

Krijgt u binnenkort onze mensen op bezoek? Dan zal het u vast opvallen: Repair Care is in het nieuw gestoken.

Nieuwe look

Onze medewerkers zijn onze visitekaartjes. We vinden het dan ook belangrijk dat ze professioneel voor de dag komen. Tegelijkertijd moeten ze natuurlijk comfortabel en goed beschermd hun werk kunnen doen. Onze oude bedrijfskleding was aan vernieuwing toe en ook de uitstraling kon wel een update gebruiken. Tijd voor een nieuwe look dus!

Werkgeluk

Bedrijfskledingspecialist Suit Up hielp ons om tot een passende collectie te komen. “Ons doel is om tot een kledingpakket te komen waarin mensen zich gelukkig voelen”, vertelt Davy Nefs, accountmanager bij Suit Up. We verdiepen ons daarom maximaal in de werkzaamheden en de wensen van de dragers. En natuurlijk in het bedrijf zelf. Bedrijfskleding moet je imago versterken. Dat gaat verder dan plaatsing van een logo.”

Passessies op locatie

Suit Up nam onze medewerkers van begin tot eind mee in alle keuzes. Waarin werk je het liefst? Welk materiaal vind je fijn? Wat mis je op dit moment? “Door de juiste vragen te stellen, zijn we per functie tot een uitgebalanceerd kledingpakket gekomen”, vertelt Davy. “De complete collectie is opgebouwd als een familie, waarbij duidelijk sprake is van saamhorigheid. Natuurlijk met aandacht voor persoonlijk comfort. Zo hebben we iedere medewerker uitgenodigd voor een passessie op locatie, onder begeleiding van een adviseur en een coupeuse.”

Duurzaamheid

Natuurlijk is alle kleding eerlijk geproduceerd en vrij van gevaarlijke chemische stoffen. Maar duurzaamheid heeft voor ons meer om het lijf. Dankzij een praktisch bestelsysteem zijn (incourante) voorraden verleden tijd. Medewerkers krijgen op basis van hun functie en werkuren een aantal credits per jaar en kunnen hiermee zelf nieuwe kleding bestellen. Een heldere dressguide helpt ze om de kleding goed te onderhouden. De oude kleding krijgt trouwens een tweede leven. Waarschijnlijk niet als kleding, maar als meubelstuk. Ideaal voor de aankleding van ons vernieuwde duurzame kantoor!

Neem contact op