100% vergoeding van onze opleidingen met subsidieregeling

opleiding
donderdag
28
september

Blijf jezelf ontwikkelen in het onderhoudsvak

Nieuwe materialen, technieken en wet- en regelgeving: het onderhoudsvak ontwikkelt zich voortdurend. Met trainingen en opleidingen blijf je als vakspecialist op de hoogte van de laatste innovaties. Zo ook bij Repair Care. Tijdens onze interactieve opleidingen krijg je alle kennis en tips aangereikt om een duurzame houtreparatie uit te voeren. Wist je dat je een vergoeding kunt aanvragen voor de opleidings- én salariskosten?

Praktijkgerichte opleidingen
Hoe belangrijk leren en ontwikkelen is, weet ook Annemarie Labee. Zij is trainingscoördinator bij OnderhoudNL. In één jaar tijd volgden maar liefst 370 vakspecialisten een van onze opleidingen via de brancheorganisatie voor bedrijven in het vastgoedonderhoud. Annemarie: “Wij helpen onze leden om hun vakkennis up-to-date te houden. Onder meer door trainingen aan te bieden tegen een scherp tarief. Daarbij spelen we in op de ontwikkelingen in de branche en voegen we steeds nieuw aanbod toe. Daarbij zijn we kritisch: minstens 70% van een training moet bestaan uit praktijkopdrachten. Dat zit bij Repair Care goed. Ook werkt het bedrijf met hoogwaardige producten. Reden genoeg om de opleidingen voor duurzaam houtherstel op te nemen in onze trainingscatalogus.”

Allrounder in duurzaam houtherstel
Via OnderhoudNL zijn alle drie de niveaus van onze opleidingen te volgen. Tijdens de Niveau 1-opleiding leggen we de basis voor duurzaam houtherstel. Bij de andere niveaus zoeken we de verdieping op. Bijvoorbeeld als het gaat om lamineren en deelvervanging. “De opleidingen van Repair Care worden enorm goed ontvangen en zitten snel vol”, aldus Annemarie. “De Niveau 1-opleiding is het populairst. Gemiddeld beoordelen deelnemers deze met een 8,8. Ook de andere niveaus scoren goed met een 9,1 en 8,7. Het mooie is dat steeds meer mensen ervoor kiezen om verder te gaan na de Niveau 1-opleiding. Slim, want met alle niveaus op zak ben je echt een allrounder. Goed om te weten is dat je een hele gunstige subsidieregeling kunt aanvragen.”

Opleiding 100% vergoed
De subsidieregeling loopt via Stichting Mijn Carrière en geldt voor iedereen die werkt in de cao Schilders-, Afwerkings-, Vastgoedonderhoud- en Glaszetbedrijf. Annemarie: “Het gaat om een jaarlijks ontwikkelbudget van € 2.500,- per persoon. Zowel werkgevers als werknemers kunnen een beroep doen op deze subsidieregeling. Daarmee kun je bijna alle trainingen volgen die we bij OnderhoudNL aanbieden, of het nu gaat om vaktechniek of veiligheid. Ook de opleidingen van Repair Care worden 100% vergoed. Daarnaast kunnen werkgevers een compensatie aanvragen voor de uren die medewerkers besteden aan een training of opleiding. Dat gaat om € 45,- per uur, met een maximum van € 1.125,- per jaar. Ik zou zeggen: maak er gebruik van. Het is zonde om het geld te laten liggen!”

Zo volg je een opleiding van Repair Care met subsidie

  1. Schrijf je in voor de opleiding bij OnderhoudNL. Je ontvangt een bevestiging of offerte.
  2. Vraag de subsidie aan bij Stichting Mijn Carrière. Je voegt de bevestiging of offerte toe aan de aanvraag. Belangrijk: vraag de subsidie aan vóór de start van de opleiding.
  3. Is de aanvraag goedgekeurd? Mooi! We verwelkomen je snel bij een van onze opleidingen voor duurzaam houtherstel.

Opleidingspas van Repair Care
Rond je een van onze opleidingen met succes af? Dan krijg je een persoonsgebonden Repair Care-pas. Hiermee toon je aan dat je onze producten en methoden kwalitatief kunt toepassen.

Milieubewustere keuzes
Duurzaamheid staat centraal bij alles wat we doen: in heel onze organisatie bekijken we hoe we bewustere keuzes kunnen maken. Een mooi voorbeeld zien we in onze opleidingstak, waar we materialen besparen en dus milieuwinst boeken met kleine verbeteringen in de opleidingspassen. Wat er concreet verandert? Je Repair Care-pas is voortaan oneindig geldig en bevat geen bedrijfsnaam meer. Je hoeft dus geen nieu- we pas aan te vragen als je voor een andere werkgever aan de slag gaat. Bovendien kunnen deelnemers aan onze opleidingen binnenkort kiezen voor een digitale pas. Hiermee starten we waarschijnlijk in het najaar van 2023.

Meer weten?
Voor meer informatie over onze opleidingen bel je Linda de Man, medewerker verkoop binnendienst, via 0416 30 08 58 of stuur je een e-mail naar [email protected]. Heb je vragen over de subsidieregeling of hulp nodig bij de aanvraag van een opleiding? Dan kun je contact opnemen met OnderhoudNL via 0182 55 61 37 of [email protected].

Neem contact op